Ballina Aktualitet Lajme “Asnjërit mos ia thuaj çdo gjë që di, as personave që i...

“Asnjërit mos ia thuaj çdo gjë që di, as personave që i njeh më mirë”

Thënie nga Agatha Christie

“Mos i bëj asnjëherë vetes, diçka që mund të ta bëjnë të tjerët për ty. Bëj përherë diçka akoma më të veçantë”.

“Një këshillë e mirë mundet edhe të të injorohet, por nuk ka arsye se pse të mos e japësh”.

“Unë jam martuar me një arkeolog, sepse sa më shumë të plakeshim, aq më shumë ai do të më vlerësonte”.

“Sekreti i të ecurit përpara është thjesht të fillojmë”.

“Gjithmonë e kam pyetur veten se pse meshkujt më të këqinj, tërheqin femrat më të mira…”.

“Por, gjithsesi, për çdo gjë që dashuron, të duhet të paguash një çmim”.

“Një nga gjërat më me fat që mund të të ndodhin në jetë, është të mendosh se ke kaluar vërtet një fëmijëri të bukur”.

“Asnjërit mos ia thuaj çdo gjë që di, as personave që njeh më mirë”.

“Gjithmonë, të japësh shpjegime është një shenjë dobësie”.

“Imagjinata është një shërbëtore e mirë dhe një pronare e keqe. Një shpjegim i thjeshtë është përherë më i parapëlqyer”.

@tetovanews