Ballina Aktualitet Lajme Zoti do të ta sigurojë një zgjidhje, edhe kur gjithçka të duket...

Zoti do të ta sigurojë një zgjidhje, edhe kur gjithçka të duket e pamundur

“Zoti ka gjithmonë një plan më të madh, nga ai që ti ke për veten tënde”.

“Zoti na e dha dhuratën e jetës. Është në dorën tonë t’i mundësojmë vetes dhuratën e të jetuarit mirë”.

“T’i bësosh Zotit në dritë, është asgjë. T’i besosh Atij në errësirë, ky quhet besim”.

“Zoti është i mirë në mes të errësirës. Zoti është i mirë në mes të ligësisë. Zoti është në krye, pavarësisht se çfarë ndodh në botë dhe Ai të do ty. Ai është duke punuar për ty”.

“Zoti do të ta sigurojë një zgjidhje, edhe kur gjithçka të duket e pamundur”.

Mënyra më e mirë për të gjetur dashurinë, është të gjesh Zotin”.

“Zoti ka një arsye për çdo gjë që ndodh në jetën tonë. Ne ndoshta nuk e kuptojmë vullnetin e Tij, por duhet thjesht ta besojmë. Ai do më të mirën për në”.

“Mos ki frikë se ku po shkon, për aq kohë sa e di se Zoti është me ty”.

“Mos u shqetëso për opionionet e njerëzve të tjerë për ty. Zoti nuk të ka sjellë në jetë për t’u bërë të tjerëve përshtypje, por për t’i dashur ata”.

“Pavarësisht stuhisë nëpër të cilën po kalon, duhet të dish se Zoti të do. Ai nuk të ka braktisur”.

@tn.lajmelokale
@tetovanews