Ballina Histori personale “Fjeta” me 5 të tjerë, nuk u pendova sepse i dashuri im…

“Fjeta” me 5 të tjerë, nuk u pendova sepse i dashuri im…

Një 22-vjeçare ka kaluar një eksperiencë mjaft intensive por tashmë është penduar sepse këtë e ka bërë gjatë kohës kur ka qenë në një lidhje.

Për një javë ajo ka fjetur me 5 djem të ndryshëm sepse i dashuri i saj nuk dëshiron të bëj…

Ja çfarë i ka shkruar ajo psikologes së ‘The Sun’.

Letra e vajzës

“E dashur psikologe…

Kam tradhtuar të dashurin tim me 5 meshkuj të ndryshëm në vetëm një javë…jam penduar por ai më bëri t’ia bëj këtë sepse nuk është shumë i dhënë pas seksit.

Unë jam tip shumë ekspresiv dhe më pëlqejnë eksperiencat seksuale por ai nuk më ndihmon në këtë pjesë.

Historia e tradhtisë nisi kur unë së bashku me disa shoqet e mija shkuam për pushime në një ishull në Spanjë. Kur dolën natën e parë në një lokal nate, një djalë që punonte aty më ngacmoi. Unë ia pasova dhe më pas përfunduam duke bërë seks në dhomën e tij. Të nesërmen ai nuk u duk më.

Por një tjetër djalë më ngacmoi dhe historia u përsërit. Pas disa ditësh u largova dhe kuptova që kisha fjetur me 5 djem të ndryshëm…

Kur unë kisha ditëlindjen i dashuri im më organizoi një festë surprizë dhe njëri nga djemtë në lokal ishte…njëri prej tyre që kisha fjetur në pushime.

Ai kur më pa u habit dhe i tha të dashurit tim: A e di t’i që kjo ka fjetur me mua?

I dashuri im u kthye nga unë dhe më pyeti nëse është e vërtetë, e unë ia pranova duke qarë por i shpjegova se ai më ‘detyroi’ sepse nuk më plotësonte në shtrat.

Vendosëm ta kalonim këtë rast (sepse ai nuk e mësoi për katër të tjerët) dhe ai më premtoi se do ndryshonte dhe do të bëhej më aktiv. Por kjo nuk ndodhi.

Unë e dua atë por nuk më plotëson dhe nuk di si t’ia bëj?”

Përgjigjja e psikologes

“Së pari dua të të them që t’i ke marrë një risk të madh mbi supe sa i përket sëmundjeve seksuale sepse të flesh me 5 djem të panjohur kjo është e rrezikshme.

Ndërsa sa i takon raportit tënd me të dashurin…nëse e do duhet ta ndihmosh ta kalojë atë problem dhe jo t’i kërkosh ta kalojë i vetëm.”