Ballina Aktualitet Lajme Sqarohet Osmani: “Dora e zgjatur” nuk ishte për partitë shqiptare

Sqarohet Osmani: “Dora e zgjatur” nuk ishte për partitë shqiptare

Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por fuqia e vullnetit të qytetarëve për të zgjidhur këtë proces është aq e fortë të mos besoj se mund të kthehet prapa, jam optimist se në ditët në vijim ky proces do të zgjidhet.

Shpresoj se do të zgjidhet edhe sot” – theksoi Bujar Osmani, zv.Kryeministër.

Artikulli paraprakKosova përshëndet vendimin për ndryshimin e emrit të Maqedonisë
Artikulli tjetërKroçerja e makthit: 277 pasagjerë me sëmundje intensinale