Ballina Lajme Kosovë Xhindoset deputeti i VV-së: E quan Edi Ramën gomar

Xhindoset deputeti i VV-së: E quan Edi Ramën gomar

Eskalon deputeti i VV-së: E quan Edi Ramën gomar

Çështja e mos dekretimit të Gent Cakajt për ministër të Jashtëm të Shqipërisë siç duket e ka tensionuar deputetin e VV-së, Sami Kurteshin.
Ky i fundit e ka sulmuar kryeministrin e Shqipërisë, Edi Ramën, për qëndrimet e veta.

Madje ai e ka quajtur atë ‘gomar’.

Ky është postimi i Kurteshit në Facebook:

Edi Rama, jo vetëm është gomar por po bëhet edhe tradhëtar!

Kosovare/ë/t në Qeverinë e Republikës së Shqipërisë i emëron Kryeministri, qoftë ky edhe gomar. E drejtë legjitime e të parit.

Por Kosovare/ë/t për poste ministrash në Qeverinë e Republikës së Shqipërisë kur i delegon krimineli dhe spiuni u udb-bia Baton Haxhiu, me apo pa kërkesën e kriminelit Hashim Thaçi, e i emëron Kryeministri i Shqipërisë, qoftë ai edhe gomar, është edhe tradhëtar.