Ballina Këshilla Zierja e lëvorës së patateve zgjidhë një nga problemet më të mëdha...

Zierja e lëvorës së patateve zgjidhë një nga problemet më të mëdha të femrave

Dëshira e çdo femre do të ishte që ta mënjanonte në maksimum këtë kusht ose të paktën të fshihte dukjen e tyre.

Megjithëse ekzistojnë produkte të shumta komerciale që mundësojnë fshehjen e thinjave, ne do t’ju paraqesim një më metodë natyrale që sipas dr Anthony Una, mjek në USA, thuhet se ka rezultuar efektive.

Merrni 2 kokrra patate dhe lajini bashkë me lëkurën.

Qërojini patatet dhe lëkurën e tyre hidheni në një tenxhere së bashku me gjysmë litër ujë. Lërini të valojnë për disa minuta dhe me lëngun e krijuar shpëlajeni kokën 2 herë në javë.