Ballina Aktualitet Lajme Vrapçishti, Gallata, Zubovci dhe Toplica kanë mbetur pa ujë të pijshëm

Vrapçishti, Gallata, Zubovci dhe Toplica kanë mbetur pa ujë të pijshëm

Të nderuar banorë,
Ju informojmë që nga shkaku i kryerjes së dezinfektimit të rregullt, si dhe mirëmbajtja e rregullt të rrjetit të ujësjellësit në 3 deri 4 ditët e ardhëshme, uji në fshatrat Vrapçisht, Gallatë, Zubovcë dhe Toplicë nuk do të jetë i pijshëm, në fakt ju paralajmërojmë që të mos e shfrytëzoni ujin për pije, thuhet në njoftimin e Komunës së Vrapçishtit.

Почитувани граѓани,
Ве известуваме дека заради вршење на редовна дезинфекција, како и редовно одржување на водоводната мрежа во текот на наредните 3-4 дена водата на Врапчиште, Галате, Зубовце и Топлице нема да одговараат за пиење, односно напоменуваме да не ги користите водата за пиење.
Воедно ве информираме дека се превземени мерки и активности од наша страна во врска со горенаведените редовни работи и во најкратен можен рок ќе бидете известени за состојбата.

Saygideğer halkımız,
Vrapçişte, Galate, Zubovce ve Toplitse yerleşim birimlerindeki su ağlarında yapılan dezenfeksiyon ve su borularının sürekli bakımı sebebi ile önümüzdeki 3-4 gün mevcut suyu içme suyu olarak kullanmamanızı tavsiye ederiz.
Aynı zamanda belirtmek isteriz ki, bakım çalışmalarının eksiksiz ve en hızlı bir şekilde tamamlandırılması için gereken çalışmalara başlanılmıştır. En kısa süre içerisinde sizleri gelişmelerden haberdar edeceğiz.

Artikulli paraprakU kapën “gafil”, policia ndalon dy persona në Gostivar
Artikulli tjetërBastisje në Dobërdoll të Gostivarit