Ballina Aktualitet Lajme Edhe kur nuk gjejmë fjalë për t’i shprehur, Zoti i kupton lutjet...

Edhe kur nuk gjejmë fjalë për t’i shprehur, Zoti i kupton lutjet tona

Zoti e di çfarë është më e mira për ty dhe kur është koha më e mirë për ta patur.

Ai që kujton gjithmonë Zotin, nuk është kurrë vetëm.

I thashë Zotit: “E urrej jetën”. Ai më tha: “Kush të tha të dashurosh jetën? Duaj mua, dhe jeta do të bëhet e bukur”.

Zoti i kupton lutjet tona, edhe kur nuk gjejmë fjalë për t’i shprehur.

Kur ne ndreqim marrëdhënien tonë me Zotin, ai rregullon çdo gjë tjetër për ne.

Lumturia nuk u vjen kurrë atyre që nuk arrijnë të vlerësojnë bekimet që kanë tashmë.

Zgjidhja për çdo problem është durimi dhe falja.

Gjërat e këqia në jetë, të hapin sytë për gjërat që më parë nuk ishe i vëmendshëm. Ky është bekim nga Zoti.

Besimi është ta besosh Zotin, edhe kur nuk e kupton planin e tij.

Gjëja më e mirë që një mik mund të bëjë për ty, është të të afrojë më shumë me Zotin.

Askush përveç Zotit nuk mund ta shpëtojë një njeri prej vështirësive.

Artikulli paraprakGjendet në çdo shtëpi por askush nuk e përdor mjaftueshëm, nëse e konsumoni para se të flini do ju ndryshojë jetën
Artikulli tjetërAkuzat e forta për mashtrim, reagon Loredana Zefi, ja çka paralajmëron për sot