Ballina Kronika Iku në mënyrë të pabesueshme në Vlorë, por bie në “grackë” në...

Iku në mënyrë të pabesueshme në Vlorë, por bie në “grackë” në Greqi

I riu Mikel Kasaj, i arra*tisur nga gjy*kata e Vlorës një vit më parë, është vënë në pra*nga në Greqi. Kasaj, sipas policisë greke, u arre*stua në Athinë si pjesëtar i një grupi që aku*zohet për gra*bitje të ar*matosura në pika karburanti dhe banesa.

Në këtë operacion u arr*estuan gjithsej 6 shtetas shqiptarë dhe 2 grekë. Gjatë operacionit policia seku*estroi ndër të tjera një auto*matik kalla*shnikov, dy pist*oleta dhe një rev*olver, si dhe një sasi prej më shumë se 1 kg kan*abis.

29-vjeçari Mikel Kasa, arriti të arratisej në mënyre spektakolare nga salla e gjy*katës së Vlorës më 23 maj të vitit të shkuar, menjëherë sapo u shqiptua dënimi ndaj tij me 3,4 vite bu*rg. Kasa ishte aku*zuar për peng*marrje./ abcnews

@tetovanews