Ballina Shëndeti Këshilla Jeni gati? Mësuesja se*ksi ka një këshillë për ju

Jeni gati? Mësuesja se*ksi ka një këshillë për ju

hristine McGuinness është nënë e tre fëmijëve dhe mësuese joge. Ajo njihet për trupin e saj të mrekullueshëm dhe herë pas here jep këshilla për ndjekësit e saj.

Puna e fortë dhe angazhimi i vazhdueshëm kanë dhënë rezultatet fantastike për të. Së fundmi ajo ka dhënë një këshillë për të gjithë ndjekësit e saj në Instagram.

“Ndonjëherë, gjëja më produktive që mund të bëni është të qetësoheni”, shkruan ajo. Duke parë fizikun e saj, ia vlen t’i zbatoni këshillat e mësueses.

@tn.lajmelokale
@tetovanews