Ballina Aktualitet Lajme Lëvizja Besa protestë para SPB së Tetovës pas ndalimit të aktivistëve të...

Lëvizja Besa protestë para SPB së Tetovës pas ndalimit të aktivistëve të saj (VIDEO+FOTO)

Kreu i Lëvizjes BESA Bilall Kasami, i shoqëruar edhe nga funksionarë të tjerë të partisë dhe aktivistë, kanë protestuar para pak çasteve para Sektorit të Punëve të Brendshme të Tetovës, pas ftesës për bisedë informative që SPB Tetovë iu dërgoi dy aktivistëve të kësaj partie, përkatësisht Albi Qamilit dhe Dritan Bexhetit, të cilët dyshohet se vendosën afishet tek rrethrrotullimi afër selisë së BDI-së, ndërsa më herët për të njëjtën gjë, në bisedë informative u thirr edhe Artan Etemi.

Kreu i Lëvizjes BESA Bilall Kasami këtë e ka cilësuar si pre*sion i pushtetit ndaj anëtarëve të kësaj partie, ndërsa ka deklaruar se, qëndron fuqishëm pas aktivistëve të tij, duke u shprehur se, nga nesër edhe ai vet do del të bëj afishe ndërsa ka ftuar policinë që ta arr*estojë edhe atë.

Ne si Lëvizje BESA qëndrojmë fuqishëm pas aktivistëve tanë, sepse vlerësojmë se ky është një rea*ksion qytetarë dhe kjo bëhet për gjitha dështimet, kri*min dhe korrupsionin e partisë shqiptare në pushtet dhe ata që në vend se të mbrojnë interesin e qytetarëve, ata merren me qytetarët që bëjnë aktivitete simbolike për të shprehur revoltën e tyre. Ne nuk do heshtim, këtë rep*erkusion të policisë e shohim vetëm si pre*sion që të tërhiqemi nga aktivitetet tona. Nëse ata me pretekst të disa grafiteve, afisheve dhe revoltave qytetare thirrin aktivistët e Lëvizjes BESA, iu thashë që do i bëj të njëjtat aktivitete unë dhe le të urdhërojnë le të më bur*gosin mua- deklaroi Bilall Kasami. Lëvizja BESA.


@tetovanews