Ballina Aktualitet Lajme 9 persona vihen pas hekurave në Gostivar

9 persona vihen pas hekurave në Gostivar

9 persona në  p r a n g a  për shkak tregtimit me  h e r o i n ë

Nëntë persona janë  a rr e s t u a r  në  a k s i o n i n  policor në Gostivar, pasi që është gjetur te të njëjtit lëndë  n a r k o t i k e  h e r o i n ë.

Dje (5 shtator) në ora 16.00, në rrugën ,,Goce Dellçev,, në Gostivar, janë privuar nga liria: J.T.(50) nga fshati Raven, R.A. (37) nga fshati Senakos, B.A. (45) nga Negotina e Pollogut, S.B. (57) nga Dobërdolli, J.A. (38) nga Turçani i Vogël, M.H. (53) nga Debreshi, si dhe tre persona nga Gostivari edhe atë J.I. (48), I.A. (52) dhe K.S. (49), të cilët së bashku kanë shijuar  d r o g a  n a r k o t i k e.

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre, tek ata është gjetur  h e r o i n ë.

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit do të pasojë  edhe parashtresë adekuate.

Artikulli paraprakKasami: Korrupsioni në Shkup mund të pengojë hapjen e negociatave për M. e Veriut dhe Shqipërinë
Artikulli tjetërTetovë, pacienti rreh mjekun