Ballina Lajme Tetovë, pacienti rreh mjekun

Tetovë, pacienti rreh mjekun

Sot (6 shtator),  në ora 09.00, në Sektorin për punë të brendshme-Tetovë, është  d e n o n c u a r  se në Rrepartin e dermatologjisë (lëkurës) në Spitalin Klinik të Tetovës, ka qenë i  s u l m u a r  fizi*kisht mjeku A.E. (45) nga Tetova, ku  s u l m u e s i  ka qenë pacienti A.B. (43) nga fshati Reçicë e Madhe, i cili menjëherë është  a rr e s t u a r  dhe mbajtur në Stacionin policor
Tetovë për zbardhjen e plotë të rastit.