Ballina Kronika Vihen pas hekurave dy të rinj nga një fshat i Tetovës

Vihen pas hekurave dy të rinj nga një fshat i Tetovës

Mbrëmë (15 shtator), rreth orës 19 e 30 minuta, pjesëtarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, në rrugën ,,Boris Kidriç,, në Tetovë, kanë privuar nga liria personat A.A. (18) dhe L.B. (21) nga Reçica e Vogël.

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre, në ulësen ku kanë qëndruar është gjetur mari*juanë, me ç’rast të dy janë mbajtur në Stacionin policor-Tetovë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgatiten parashtresa adekuate.

VIDEO bonus: