Ballina Aktualitet Aksidente në autostradën Tetovë – Shkup dhe në rrugën lokale Tetovë –...

Aksidente në autostradën Tetovë – Shkup dhe në rrugën lokale Tetovë – Gostivar

Më datë 13.10.2019, rreth orës 12.00, në autostradën Shkup-Tetovë, vetura ,,Citroën Xsara,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 60-vjeçari B.V. nga Tetova, ka humbur kontrollin ndaj veturës dhe ka devijuar nga rruga duke dalë nga korsitë e autostradës.

Gjatë aksidentit B.V. dhe shoqëruesja në veturë C.V. (56) nga Tetova, kanë pësuar lëndime trupore, prej ku me anë të autoambulancës janë dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, për të marrë ndihmë mjekësore. Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga SPB Tetovë.

Më datë 13.10.2019, rreth orës 19.00, në rrugën lokale për në fshatin Pirok, vetura e tipit ,,Audi,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 30-vjeçarja S.S.H. nga fshati Pirok, ka aksidentuar biçikletën të cilën e ka drejtuar 60-vjeçari L.Z. nga fshati Pirok.
Gjatë aksidentit lëndime të rënda trupore ka pësuar çiklisti, i cili me anë të autoambulancëes është dërguar në Kompleksin e klinikave ,,Nënë Tereza,, në Shkup.
Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga SPB Tetovë.

 

@tetovanews