Ballina Aktualitet Ziadin Sela ballë për ballë me kumanovarët (Video)

Ziadin Sela ballë për ballë me kumanovarët (Video)

Aleanca për Shqiptarët po vazhdon takimet me qytetarët e secilës njësi në Maqedoni. Takimi në Kumanovë dhe rrethinë ishte shumë frytdhënës sepse nga afër u njoftuam me problemet e qytetarëve nga afër. Shpresa e kah motshme e humbur e shqiptarëve të Kumanovës, u pa në sytë e tyre drejtuar për shpresë të re kah Aleanca për Shqiptarët. Premtojmë që nuk do ta zhgënjejmë asnjë dorë që po drejtohet tek ne për ditë më të mira! Ndërkaq, me takime të tilla do të vazhdojmë edhe më tej deri sa të takojmë çdo shqiptar në Maqedoninë e Veriut!