Ballina Aktualitet Fshati Pirok bëhet me ujë të pijshëm (FOTO)

Fshati Pirok bëhet me ujë të pijshëm (FOTO)

Menjëherë, dy javë pas ujësjellësit të vendbanimit Siniçan edhe punimet e ujësjellësit të vendbanimit Pirok përfunduan me sukses. Tashmë dhe ky vendbanim u furnizua me ujë për pije. Ndjehem plotësisht i lumtur nga fakti që banorët e këtij vendbanimi prej sot do të kenë të plotësuar kushtin më elementar për jetes, poashtu i lumtur se dalëngadalë po ia arrijmë aty ku duhet, të furnizojmë të gjitha vendbanimet tona me ujë për pije, kjo është detyrë e jona, shkruan Albon Xhemaili, kryetar i Komunës së Bogovinës.