Ballina Lifestyle Një lajm i mirë nga fshati Poroj i Tetovës

Një lajm i mirë nga fshati Poroj i Tetovës

📸Këto jan fotografit prej fillimit të punëve e deri në mbarim të 🏡Vikend Shtëpizës në bjeshkë..
✅I falemenderojmë të gjithë bashkëfshatarët,kompanit e fshatit,antarët e këshillit të fshatit që dhanë kontribut financiarisht,matrialisht dhe fizikisht për përfundimin e shtëpizës për një kohë rekord..
🏡Vikend Shtëpiza është e hapur për të gjithë banorët e POROJIT.

(P.s Prej datës 26.11.2020 oficialisht f.Poroj posedon edhe pronën e vetë në bjeshkë të dokumentuar nga institucionet shtetërore).

Me respekt:Këshilli i f.Poroj