Ballina Aktualitet Edhe një lajm tjetër i mirë nga fshati Poroj i Tetovës (VIDEO)

Edhe një lajm tjetër i mirë nga fshati Poroj i Tetovës (VIDEO)

Një lajm i mirë vjen nga fshati Poroj i Tetovës

Në POROJ – Faqja Zyrtare në fb, banorët e këtij fshati informohen se bashkëfshatari i tyre Armend Shefkiu ka dhuruar një borëbastruese për nevojat e këtij lokaliteti.

“Së shpejti fshatit tonë i shtohet edhe një makineri për pastrimin e borës, E dhuron bashkëfshatari jonë Armend Shefkiu ju faleminderit”, shkruhet në njoftimin e publikuar dhe të shoqëruar me video të cilën mund ta shikoni më poshtë, transmeton Tetova News.

Urojmë që rastet e këtilla të shtohen gjithandej nëpër lokalitetet shqiptare!/TetovaNews

Video bonus: