Ballina Këshilla Jam e fejuar prej 3 vitesh me një djalë, por zbulova se...

Jam e fejuar prej 3 vitesh me një djalë, por zbulova se ai është…

Një vajzë 30 vjeçare ka rrëfyer se mendon se i fejuari i saj është bise.ksual dhe del me një homose.ksual, pasi i ka gjetur kërkimin në internet.

Ky është rrëfimi shokues i saj:

I fejuari im ka nj[ shok homosek.sual. Çka tani?

Ai është 35, ndërsa unë jam një grua 30 vjeçare. Ne jemi bashkë prej 3 vitesh. Ai më do mua dhe sek.si është brilant. Diçka më shtyri që të kontrolloja historinë e kompjuterit të tij dhe pashë që kishte kërkuar në një website për homose.ksual.

Ai ka qenë duke u takuar me një mashkull në të pesëdhjetat dhe datat lidhen me kohën kur thoshte se shkonte për të punuar diku larg. Kur u ballafaqova me të, ai ishte i shqetësuar. Ai qante dhe më pyeste se ku kisha dëgjuar gënjeshtra të tilla.

Ai tha se kurrë nuk do të bënte diçka të tillë. Ai mendon se unë do ta lë atë, por nuk mund ta bëj. E di se duhet të përballem me të përsëri me të vërtetën, por e dua atë shumë. Jam e ndarë në pjesë.

Përgjigja e psikologes:

Ti nuk mund të mendosh për martesë nëse kjo çështje është e pazgjidhur. Ai është shqetësuar pasi jeta e tij sek.suale është ekspozuar dhe nëse ai është bise.ksuale, ai duhet ë luftojë me sek.sualitetin e tij.

Ti nuk duhet dhe nuk mundesh, ti injorosh ndjenjat tua. Ti ke të drejtë që të presësh nga ai që të jetë besnik dhe ti duhesh të mbrohesh nëse ai po bën se.ks me dikë tjetër