Ballina Argëtim Ky është ‘super-burri’ që ka 27 gra e 145 fëmijë (FOTO)

Ky është ‘super-burri’ që ka 27 gra e 145 fëmijë (FOTO)

Poligamisti më i madh i Kanadasë, i cili ka 27 gra dhe 145 fëmijë, ka deklaruar se nuk është dakord me legalizimin e poligamisë, pasi ajo mund të çojë në shfrytëzimin e grave.

Mediat shkruajnë se 59-vjeçari Winston Blackmore, po ndiqet nga Qeveria kanadeze për poligaminë dhe ndaj tij pritet të ngrihet kjo akuzë për të tretën herë.

59-vjeçari, siç transmeton oranews, ka qenë më parë peshkop i një kishe dhe mbështetet nga një grup njerëzish që besojnë te martesa me shumë gra. Por vetë Blakmor thotë se legalizimi i këtyre lloj martesave do të bënte që gratë të shfrytëzoheshin.

Winston Blackmore është arrestuar për poligami në vitin 2007, por më vonë akuzat ndaj tij u tërhoqën. Blakmor u akuzua sërish për poligami në vitin 2014, por ende nuk është caktuar një datë se kur ai duhet të dalë para gjykatës.

Artikulli paraprakShtatzënë 2 herë brenda 10 ditëve, gruaja pret trinjakë
Artikulli tjetërSi po shkatërrohen qëllimisht në Serbi xhamitë osmane qindra vjeçare