Ballina Kultura Libri i ri i Barack Obama-s thyen rekord shitjesh brenda një muaji

Libri i ri i Barack Obama-s thyen rekord shitjesh brenda një muaji

Vetëm një muaj pas botimit, libri “Një Tokë e Premtuar” e Barack Obama-s është shitur në mbi 3 milionë kopje. Crown njoftoi të mërkurën se janë shitur rreth 3.3 milion kopje në SHBA dhe Kanada. Duket se botimi i Obamas është në rrugën e duhur për t’u bërë një nga librat e ish-Presidentëve më të shitur në kohët moderne.

Librat e ish-presidentëve “My Life” i Bill Clinton dhe “Decision Points” i George W. Bush arritën 3.5 deri në 4 milionë kopje të shitura. “Një Tokë e Premtuar”, i pari nga dy vëllimet e planifikuara, flet për zgjedhjet e Obamës në 2008 dhe pjesën më të madhe të mandatit të tij të parë.

Barack Obama’s Memoir Has Already Sold Almost 900,000 Copies

Ndërkohë, ende nuk është caktuar një datë botimi për librin e dytë. Botimet e mëparshme të shkruara para se Obama të bëhej President, “Dreams from My Father” and “The Audacity of Hope” u shitën 1 milion kopje. Libri “Becoming” i bashkëshortes së tij Michelle Obama, është shitur mbi 8 milionë kopje që nga viti 2018 kur doli në treg. /abcnews.al