Ballina Kosova Pamjet se si uji del nga kati i dytë i shtëpisë në...

Pamjet se si uji del nga kati i dytë i shtëpisë në Suharekë (VIDEO)

Përmbytje të mëdha ka edhe në fshatin Peqan të Suharekës.

Uji ka marrë shtëpitë dhe ka shkaktuar dëme të mëdha materiale në ekonomitë familjare.

Banorët kanë dërguar pamje nga ky fshat ku shihet gjendja tejet shqetësuese.

Shikojini pamjet se si del ujë nga kati i dytë i shtëpisë: