Ballina Këshilla Pse janë të rrezikshme shapkat me gisht

Pse janë të rrezikshme shapkat me gisht

Shapkat me gisht janë kthyer në një problem të rrezikshëm. Një grup mjekësh britanikë thonë se ato krijojnë një tension në harkun e gishtave që e përcjellin më pas në të gjithë shputën e këmbës.

Ata rekomandojnë të bëni kujdes kujdes me këto lloj shapkash, pasi mund të krijojnë për shkak të fërkimit, kallo apo çarje të këmbëve.

Megjithatë mos i hidhni. E rëndësishme është që t’i alternoni këto lloj shapkash dhe herë pas herë të bëni masazh pjesës së poshtme të këmbës, ndoshta me një top tenisi.l.k/abcnews.al