Ballina Aktualitet Lajme P R O T E S T U A N për rastin...

P R O T E S T U A N për rastin “M o n s t r a”, nga një vit B U R G për tre shqiptarë

Janë  d ë n u a r  me nga një vit  b u r g  tre  p r o t e s t u e s i t  që kanë pranuar  f a j i n  në  p r o t e s t a t për rastin “M o n s t r a”. Bëhet fjalë për të  p a n d e h u r i t  Behar Dalipi 1 vit  b u r g, Besart Kalisi 1 vit  b u r g, Shaban Veseli- 1 vit  b u r g.

Paraprakisht të  a k u z u a r i t  që kanë marrë pjesë në  p r o t e s t a t  për rastin “M o n s t r a”, kanë deklaruar se ndjehen  f a j t o r ë. Për këtë para  gj y k a t ë s i t  kanë kërkuar falje. Ndërsa dy të tjerët nuk e pranojnë  a k u z ë n  dhe deklarohen të  p a f a j sh ë m.

Bonus video:

Bonus video:

Artikulli paraprakTetovë/66-vjeçari P Ë R P L A S me ,,BMW“ 22-vjeçarin dhe ia mbath nga vendngjarja
Artikulli tjetërSinjali pozitiv i Lumirit për Vjosën presidente (VIDEO)