Takohen Abdush Demiri dhe Isen Asani, ja çfarë u vendos të hapet në Komunën e Tearcës

Must Read

Drejtori i Agjencisë së Punësimit të RMV- së, Abdush Demiri sot qëndrojë për vizitë në Komunën e Tearcës ku u takua me kreun e kësaj komune, Isen Asanin.

Tema e takimit ishte hapja e një Qendre të Punësimit në territorin e kësaj komune, ku sipas Drejtorit Demiri kjo qendër do të mundësonte qytetarët e kësaj komune ti arrijnë sa më lehtë dhe më afër shërbimet e Agjencisë së Punësimit.

Kurse në komunikatën e Komunës së Tearcës thuhet:

Drejtori i përgjithshëm i Agjencisë së punësimit në RMV, z. Abdush Demiri sot ishte në takim pune në Komunën e Tearcës.

Qëllimi i takimit ishte bisedimi rreth mundësis së hapjes së një Qendre të Punësimit në komunën e Tearcës me qëllim që shërbimet e Agjencisë së Punësimit t’i ofrojmë sa më afër qytetarëve.

Kryetar i komunës z. Isen Asani shprehi gatishmëri që të ndihmojë në drejtim të sigurimit të hapësirës për Agjencinë e Punësimit me çka banorët e Tearcës do ta kenë më të lehtë të marin shërbimet që ofron APRMV- ja.

Në fund të takimit, u dakorduam që të intesifikojmë angazhimin e përbashkët për ta bërë funksionale këtë qendër dhe të jetë në shërbim të qytetarëve sa më shpejtë të jetë e mundur.

Statusi i plotë i Abdush Demirit:

Në mënyrë që shërbimet e Agjencisë së Punësimit të jenë sa më pranë punëdhënësve e punëkërkuesve, sot, qëndrova për vizitë në Komunën e Tearcës ku u mirëprita nga kreu i kësaj komune z. Isen Asani. Me z. Asanin patëm një bisedë konstruktive duke shqyrtuar mundësinë e hapjes së një Qendre të Punësimit në këtë komunë me të vetmin qëllim që shërbimet e Agjencisë së Punësimit t’i ofrojmë sa më afër qytetarëve të kësaj komune. Kreu i komunës shprehi gatishmëri që të ndihmojë në drejtim të sigurimit të hapësirës për Agjencinë e Punësimit me çka banorët e Tearcës do ta kenë më të lehtë të marin shërbimet që ofron APRMV- ja.

Në fund të takimit, u dakorduam që të intesifikojmë angazhimin e përbashkët për ta bërë funksionale këtë qendër dhe të jetë në shërbim të qytetarëve sa më shpejtë të jetë e mundur.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

100 $ një pako kafe, çfarë po ndodh në Korenë e Veriut?

Nga Joshua Berlinger & ;Paula Hancocks “CNN” Kim Jong Un tani ka probleme më të mëdha se sa Shtetet e Bashkuara....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img