E martë, 3 Gusht, 2021

Çka gjetën uniformat blu në aksin Nerasht-Radushë, në anën e majtë të lumit Vardar…Tre persona dalin para togave të zeza

Must Read

Pjesëtarët e uniformave blu të SPB-Tetovë, dje rreth orës 18 kanë vënë pas hekurave personat me inicialet A.Sh. (24 vjeç), R.K. (30 vjeç) dhe I.T. (26 vjeç), që të tre nga Shkupi, të cilët u gjetën në zonën mes Nershatit të Tetovës (Komuna e Tearcës) dhe Radushës së Shkupit (Komuna e Sarajit), në anën e majtë të lumit Vardar, ku dyshohet se kishin kultivuar  K a n a b i s  S a t i v a. Rreth 100 rrënjë të kësaj bime u gjetën në atë vend, një pjesë e mbjellë në tokë dhe disa në saksi.

K a n a b i s i  i gjetur dhe disa sende të tjera u dokumentuan me foto dhe u morën për  e k s p e r t i z ë. Të tre personat, në koordinim me  P r o k u r o r i n  Publik nga  P r o k u r o r i a  Themelore Publike Tetovë, u mbajtën në stacionin  p o l i c o r  të Tetovës për sqarim dhe dokumentim të plotë të çështjes, pas së cilës do të përgatitet kallëzim adekuat sipas  n e n i t  215 të Kodit P e n a l, njofton SPB Tetovë, transmeton Tetova News.

Gjatë ditës, të tre do të sillen para një  gj y k a t ë s i  në një procedurë paraprake në  Gj y k a t ë n  Themelore në Tetovë./Tetova News

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Momentet pas V R A S J E S së shqiptares në Florida, detaje të reja nga skena e K R I M I...

Banorë të zonës, kanë publikuar video pak pas  v r a s j e s  së 27-vjeçares shqiptare në...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img