Ballina Kronika A K S I D E N T O H E T...

A K S I D E N T O H E T në Kroaci autobusi nga Kosova, 10 jetë të humbura (VIDEO+FOTO)

Të paktën 10 persona raportohet të kenë  v d e k u r  si pasojë e një  a k s i d e n t i  që ka ndodhur mëngjesin e së dielës në Kroaci.

Gazeta kroate Jutarnji.hr njofton se po ashtu janë  l ë n d u a r  edhe 30 të tjerë.

Sipas kësaj gazete autobusi i  a k s i d e n t u a r  është me targa të Kosovës dhe se vinte nga Frankfurti në drejtim të Kosovës.

Njëri nga udhëheqësit e  p o l i c i s ë  në vendin e ngjarjes ka rrëfyer për rastin.

“Unë kam qenë në shumë  a k s i d e n t e,  por ky është me të vërtetë i rëndë dhe mendoj se është ndër aksidentet më të rënda që kam parë. Autobusi ishte plot, por nuk mund të them nëse kishte fëmijë mes të  v d e k u r v e  ose të  p l a g o s u r v e. Sipas udhëtarëve, kishte mbi 60 persona në autobus”, tha Galic.

“Situata është shumë e vështirë dhe ka ende numër të madh të pasagjerëve që iu  k ë r c ë n o h e t  jeta brenda në autobus”, tha zëdhënësi i policisë.

“Shkaqet e aksidentit mund të merren me mend tani për tani, por asgjë definitive nuk mund të thuhet”, thonë autoritetet kroate.

Artikulli paraprakPse Kina dëshiron të ndërtojë një kanal në Danub përmes Vardarit?
Artikulli tjetërMediumi kroat: Ky është shkaku i a k s i d e n t i t, njëri nga shoferët ndërroi jetë (VIDEO+FOTO)