Ballina Argëtim Zvicër: Xhekpoti rekord vazhdon të rritet

Zvicër: Xhekpoti rekord vazhdon të rritet

Edhe të mërkurën në mbrëmje, askush nuk i qëllloi saktë të gjashtë numrat e shortit të Swisslotto. Tani janë 42 milionë që presin në xhekpot.

Kjo është shuma e katërt më e lartë e fituar ndonjëherë në xhekpotin Swisslotto. Kjo do të thotë që xhekpoti do të jetë 42 milionë të shtunën.

Për të vënë bast në milionin, do t’ju nevojiteshin numrat 1, 7, 13, 36, 38, 41 dhe numri me fat 5. Dymbëdhjetë lojtarë morën saktë pesë numra dhe numrin me fat dhe mundën të fitonin pothuajse 12,000 franga.

Të paktën pesë numra të saktë u menduan saktë nga 43 persona dhe ata morën nga 1000 franga secili.

@tn.lajmelokale
@tetovanews