Ballina Argëtim HUMOR/Portokalli, 1 prill 2018 (VIDEO)

HUMOR/Portokalli, 1 prill 2018 (VIDEO)

HUMOR/Portokalli, 1 Prill 2018

Portokalli, 1 Prill 2018 – Muzikori (Rama dhe postblloku)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Together with love (Shkuesia)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Parodistet (Me mamin apo me gruan)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Kripa e detit dhe Lulzim Basha

Portokalli, 1 Prill 2018 – Melamini tek Medreseja

Portokalli, 1 Prill 2018 – Jam gjalle (Rruget Tirane Durres)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Dua te te bej te lumtur (S-Show dhe Berisha)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Giancarlo Jala (Tenderat dhe koncensionet)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Cifti i lumtur (Investitori arab)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Muzikori (Rama dhe postblloku)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Rutina e pasdites dhe Mjeket Spitalet

Portokalli, 1 Prill 2018 – Kater leneshat (Filxhani)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Mami, Vajza dhe Shitesi (Veshjet e markes)

@tn.lajmelokale
@tetovanews