Ballina Argëtim VIDEO/Portokalli, 1 Prill 2018 – Historiania (Aleksandri i Madh dhe Kotzias)

VIDEO/Portokalli, 1 Prill 2018 – Historiania (Aleksandri i Madh dhe Kotzias)

Portokalli, 1 Prill 2018 – Historiania (Aleksandri i Madh dhe Kotzias)

Artikulli paraprakHUMOR/Portokalli, 1 prill 2018 (VIDEO)
Artikulli tjetërMogerini dhe Han vizitojnë Maqedoninë më 18 prill (VIDEO)