Ballina Shëndeti Mjeku italian: Ky është përbërësi që shëron kancerin

Mjeku italian: Ky është përbërësi që shëron kancerin

Tullio Simonchini, doktori italian thotë se kanceri si një sëmundje fatale, është një baktere dhe asgjë më shumë se kaq.

Ai gjithashtu pohon se sode buke mund ta eliminojë atë.

Ky mjek italian është mjaft i vetëdijshëm për këtë metodë me sodë buke.

Ai vetë ka shëruar disa qindra apo edhe mijëra njerëz që vuajnë nga kanceri shkruan Natural Medicine Box.

Terapia është e padëmshme dhe njerëzit që vuajnë kaneri nuk kanë asgjë për të humbur nëse provojnë këtë metodë.

Për fat të keq, realiteti nuk tregon rezultate pozitive, pra dështimet onkologjike janë gjithnjë e më të zakonshme sot.

Dr Simonchini thotë: “Është angazhimi ynë moral dhe etik për të gjetur shërimin e vërtetë për sëmundjet më të vështira dhe më vdekjeprurëse të kohës sonë. Duhet të pranojmë se onkologjia moderne nuk është në gjendje t’i përgjigjet të gjitha pyetjeve që kanë pacientët e kancerit “.

Deklarata tronditëse e Dr Simonchini gjithashtu pohon si në vijim:

“Rreth njëqind vjet më parë, teoria pohonte se gjenet që nuk funksiononin ishin shkaku i kancerit dhe kjo do të thotë se kanceri është brenda qelizor. Megjithatë, sipas mendimit tim, kanceri është një infeksion bakteral dhe një fenomen qelizor i veçantë. “

@tn.lajmelokale
@tetovanews