Ballina Argëtim Kuriozitete Telefoni “Nokia 3310” akoma ka vlerë, po ashtu edhe paisje të tjera...

Telefoni “Nokia 3310” akoma ka vlerë, po ashtu edhe paisje të tjera të vjetra, ja sa kushtojnë

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro. Por nuk mabron këtu.

Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500 euro.

Mijëra euro kushton një Dremcast, 1 mijë euro vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë. 600 euro kushton një ëalkman i Sony.

Në krye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro./sn/