Ballina Argëtim Jetë & Stil Kënaqësia dhe dobitë e të ngjiturit në mal me biçikletë

Kënaqësia dhe dobitë e të ngjiturit në mal me biçikletë

Balancim më të mirë. Këmbë të skalitura. Kalori të djegura. Këto janë vetëm disa nga përfitimet e ngjitjes në mal me biçikletë.

Përveç që kishte një fëmijë dhe shumë pak kohë për të udhëtuar për shkak të punës, Rachelle Boobar, nuk kishte bërë kurrë diçka më shumë pos ngasjes normale të biçikletës.

Pasi kishe kaluar dimri, gjatë verës atë e kishte mbërthyer dëshira që ta ngjiste ndonjë shpat me biçikletën e saj, transmeton Klan Kosova.

Pas një mësimi të shkurtër për këtë sport, Boobar ia arriti.

“Ishte thuajse meditim”.

“Isha vetëm unë, dhe gjurmët e lëna nga biçikleta ime”.

Mos hezitoni ta provoni edhe ju pas disa mësimeve që merrni dhe përgatitjes fizike që bëni.

Kënaquni!

@tn.lajmelokale
@tetovanews