Ballina Aktualitet Opinione NJË LËVIZJE ANTI-KAZINO

NJË LËVIZJE ANTI-KAZINO

Shpëtim Pollozhani

NJË LËVIZJE ANTI-KAZINO
Vetem ne rast se lexohet mire ligji per dhenien e licencave per kazino (ligji aktual eshte miratuar ne vitin 2001-2002)do te shihet se aty ka shkelje te medha te vete ligjit.
Kazinot duhet te jene te vendosura ne hotele me kater dhe pese yje; jashte vendbanimeve.

Pronare te shumices se kazinove ne vend jane shtetas te huaj(fitimi del jashte- nuk investohet ne vend.
Kazinot asnjehere nuk i kontrollon inspektori financiar dhe ai i punes??!!
Kazinot- aparatet e tyre punojne me rryme dhe programohen. Vetem nje fukara ne mendje mendon se mundet ta munde rrymen…

Organizatoreve kunder kazinove pa kriterium ju deshiroj sukses. Uroj qe shoqatat e ambientalisteve dhe anti- kazinove te organizohen ne nje levizje pasi kazinoja eshte nje ndotes i moralit publik.
Le te jete kjo nje levizje mbarepopullore ku secili do ta gjeje interesin e vete per te protestuar.
Nuk i dihet ku kap grepi. PROTESTONI.

Artikulli paraprakJa si e ndryshoi vaksina botën
Artikulli tjetërShkup, në një vend 2 shkolla dhe dy bastore