Ballina Shëndeti Katër probleme të përditshme që i zgjidh vetëm hudhra

Katër probleme të përditshme që i zgjidh vetëm hudhra

Kujt ja merrte mendja se hudhra përveç se i jep një shije më të mirë ushqimit, i jep edhe një zgjidhje problemeve tona të përditshme.

Nuk po bëjmë shaka!

Këtu kemi një listë të të gjithë trukeve që mund të realizoni, në saj të fuqive magjike të hudhrës.

Fytyra

Si do ja bëni nëse ju ka dalë një puçërr e tmerrshme dhe ju duhet ta zhdukni deri nesër?

Epo ne po ju japim zgjidhjen! Prisni një thelb hudhër në mes dhe vendoseni mbi puçërr nga ana e prerë. Mbajeni aty për rreth 20 minuta dhe më pas hiqeni, por mos e pastroni më atë zonë.

Gjithë natën hudhra ka për të bërë efektin e saj për ta përtharë e më pas zhdukur atë puçërr të tmerrshme.

Këmbët

Të gjithëve do t’ju ketë ndodhur t’ju kenë vrarë këpucët. E dini ç’është më e keqja? Që kur këmbët i ke copë nuk ta mban të veshësh as këpucë të tjera.

Për këtë ju vjen në ndihmë hudhra. Fërkoni me hudhër plagën që ju kanë shkaktuar këpucët. Ajo do të kryejë dezinfektimin dhe po ashtu mbylljen e shpejtë të plagës.

Mushkonjat

Tani mushkonjat janë në sezonin e tyre. Ama insektet e bezdisshme në fjalë është provuar që nuk i preferojnë njerëzit që konsumojnë sasi të konsiderueshme hudhre.

Flokët

A jua merrte mendja se zbokthin mund ta largoni me ndihmën e vetive që hudhra ka?

Grini shumë hudhër në një mikser, më pas masën e formuar vendoseni në flokë sa më afër skalpit. Pasi ta keni mbajtur 20- 30 minuta lani kokën. Vetëm se sigurohuni që të përdorni një shampon me aromë të fortë për të zhdukur të gjithë erën.