Ballina Aktualitet Lajme Kuvend, në orën 15:00 fillon debati për ratifikimin e marrëveshjes

Kuvend, në orën 15:00 fillon debati për ratifikimin e marrëveshjes

Në orën 15:00 Komisioni për çështje Evropiane fillon debatin mbi ligjin për ratifikimin e marrëveshjes mes Maqedonisë dhe Greqisë. Nga ana tjetër VMRO-DPMNE-ja ka vendosur të bojkotojë punimet në Kuvendi. Bazë për këtë, siç thonë ata, janë shkeljet normative që ka bërë Kuvendi në procedura dhe mbi të gjitha vetë marrëveshjen të cilën e quajnë kushtëzim nga Greqia dhe jo kompromis midis të dyja vendeve.

@tetovanews