Ballina Aktualitet Ekonomi Thellohet kriza e euros, rritet dollari amerikan

Thellohet kriza e euros, rritet dollari amerikan

Dollari amerikan ishte në nivele më të lartë mëngjesin e ditë së sotëm kundrejt jenit. Ai avancoi me 0.2 për qind dhe u këmbye me 110.20 dollarë amerikanë për jen.

Monedha euro ra me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan duke u këmbyer me 1.1574 euro për dollarë amerikanë.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndësishëm të grupit ishte në nivele të qëndrueshme, në 95.094 .DXY.

Dollari australian avancoi me 0.3 për qind kundrejt dollarit amerikan.

Paundi britanik ra me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan, duke u këmbyer me 1.3156 GBP për USD.

Lira turke ra me 0.4 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 4.7615 lira për dollarë amerikanë.