Ballina Argëtim VIDEO e ditës: Tifozi meksikan me një “surprizë” për policin rus

VIDEO e ditës: Tifozi meksikan me një “surprizë” për policin rus

Kjo video, që po bën xhiron e internetit, përfshin një tifoz meksikan, një surprizë dhe një polic rus.

Për më tepër shikoni më poshtë.