Ballina Aktualitet Lajme LSDM: PËR SHKAK TË AMNISTISË SË KRIMINELËVE, MICKOSKI PO PËRPIQET TA SHTYJ...

LSDM: PËR SHKAK TË AMNISTISË SË KRIMINELËVE, MICKOSKI PO PËRPIQET TA SHTYJ MAQEDONINË NË GREMINË

“Mickoski pa turp e kushtëzon marrëveshjen dhe referendumin e ardhshëm, me amnisti të kriminelëve të familjes dhe mentorit të tij Nikolla Gruevski. Për shkak të amnistisë së kriminelëve, Mickoski po përpiqet ta shtyj Maqedoninë në greminë, ta shtyj në izolim dhe pa siguri. Jo serioziteti i tij dërgon në atë që të ngelemi vetëm, të izoluar nga Ballkani dhe Evropa, ndërsa ikja e tij nga përgjegjësia dërgon në konflikt, ndarje dhe padrejtësi”, thuhet në komunikatën e LSDM-së.

@tn.lajmelokale
@tetovanews