Ballina Diaspora Universiteti i Zürich-ut i jep tetovares çmimin vjetor për hulumtimin më të...

Universiteti i Zürich-ut i jep tetovares çmimin vjetor për hulumtimin më të mirë shkencor

Sukseset e shqiptarëve/eve në vendet perëndimore vazhdojn të mbushin faqet e gazetave dhe janë mburje për të gjithë shqiptarët që jetojnë në ato vende.

I tillë është rasti edhe me Dr. Shengjile Hasani- Deari, nga fshati Përshefcë – e martuar në fshatin Gllogjë dhe që është rritur, shkolluar dhe jeton në Zürich të Zvicrës.

Dr. Shengjilja është mjeke asistente në Klinikën për Stomatologji Preventive në Universitetin e Zürichut dhe gjatë vitit të kaluar iu nda çmimi vjetor i Fakultetit të Mjekësisë.

Këtë çmim ajo e fitoi për hulumtimin më të mirë shkencor në kuadër të punimit të doktoraturës.

Artikulli paraprakGjendja emocionale e pilotit çoi në botën tjetër 51 persona
Artikulli tjetër19 milionë euro nga pagesat për pensione janë vjedhur në kohën e ministrave Ristovski, Spasov dhe drejtorëve të BDI-së