Ballina Aktualitet Opinione Alooo…, ooo shqiptarë!!!

Alooo…, ooo shqiptarë!!!

Fejzi Hajdari

Alooo…, ooo shqiptarë!!!

Kandidat për “President konsensual”, nuk mund te jete kandidati i propozuar vetem nga BDI’ja dhe i mbeshtetur nga LSDM’ja! E dini pse? Sepse, per te qene konsensual duhet te mbeshtetet edhe nga shqiptarët, te cilet tanimë nuk i perfaqeson vetem BDI’ja, e cila ne zgjedhjet e fundit mori 80 mijë vota bashkë me votat e LSDM’së.

Tju kujtojë se “opozita shqiptare” mori rreth 130 mijë vota. Më thjeshte ta themi, konsensualiteti per presidentin e ardhshem me shqiptarët arrihet me marrjen e pëlqimit nga “opozita shqiptare” me 130 mije vota dhe jo me botat e perbashketa te BDI’së e LSDM’ (80 mije vota), per te cilat tipi i BDI’së thotë se janë te tyret!!!

Artikulli paraprakE shoh, kanë probleme për presidentin…Unë do dalë vullnetarisht, por…!
Artikulli tjetërMinarja pa xhami në mes të borës në Turqi ka habitur të gjithë