Ballina Aktualitet Maqedonia e Veriut Bashkësia Vendore ka një njoftim për banorët e Tearcës

Bashkësia Vendore ka një njoftim për banorët e Tearcës

LAJMERIM
LAJMEROEN QYTETARET E F.TEARC SE NGA JAVA TJETER DO TE FILLOJM ME PASTRIMIMIN E VIJAVE TE FUSHES PER UJITJE I KEMI SIGURUAR 3 BAGERA 2 TE VOGLI DHE 1 I MADH JU KISHA LUTUR NJIHERIT DOT MUNDOHEMI EDHE TI PASTROJM VENDET PUBLIKE QOFT NEPER FSHAT OSE NE FUSHË.NE MBLEDHJEN E ARDHSHME NJIHERIT DOT KERKOJ EDHE NJI PERSON KU EDHE DOT PUNSOET PAGESEN DOTA BEJM NA NGA PARTICIPIMI QE DO TE JAPIM KU DOTE CAKTOJM DHE CMIMIN NE KRYE FAMILJAR PER RUATJEN DHE MBIKQYRJEN E VENDEVE PUBLIKE KU NE TE ARDHMEN VENDET QE DOT PASTOHEN MOS TE HUDHEN MA MBETURINA.
M.OSMANI
B.VENDORE TEARC.

Artikulli paraprakMbyllet xhamia në fshatin Raven të Gostivarit
Artikulli tjetërSot ka zgjedhje në Nerez të Shkupit