Ballina Aktualitet Maqedonia e Veriut Konkurs për vend pune në Komunën e Haraçinës

Konkurs për vend pune në Komunën e Haraçinës

Shpallet konkurs për punësimin e:
– 1(një) bashkëpuntori për mirëmbajtjen e automjeteve.
Kualifikimet e nevojshme për këtë vendë pune janë si në vijim:

me apo pa përvoj pune.

të ketë të kryer shkollën e mesme (elektro mashineri) (komunikacion dhe transport) dhe (mashineri).

Për më shumë informacione kandidatët e interesuar të parqiten në numrin e telefonit 078 419 428

Artikulli paraprakLazim Destani sjell një video emocionuese të vitit 1992 (VIDEO)
Artikulli tjetërBlerim Sejdiu inspekton punimet e ujësjellësit regjional në Komunën e Zhelinës (FOTO)