Ballina Arsimi Nxënësit e Shkollës së Mesme të Mjekësisë të Gostivarit, zgjidhen më të...

Nxënësit e Shkollës së Mesme të Mjekësisë të Gostivarit, zgjidhen më të mirët në Spanjë

Një grupë nxënësish me profesorët e tyre mentorë nga shkolla e mesme e mjekësisë në Gostivar, nga fillimi i këtij muaji kanë qendruar në Madrid të Spanjës. Nxënësit e kësaj shkolle janë njoftuar atje me përvojat mjekësore të këtij vendi dhe kanë pasur mundësi në të njejtën kohë për praktikë, e cila do tu shërbejë atyre në punën e tyre profesionale në të ardhmen.

E, atje këto nxënës janë zgjedhur më të mirët nga të gjitha grupet pjesëmarrëse.

Kjo vizitë në Spanjë është realizuar nëpërmjet programës për mobilitet të Agjencionit nacional për edukum evropian.

Artikulli paraprakCilat janë gjuhët më të studiuara dhe të folura në botë?
Artikulli tjetërProvokon Maduro, xhiro me makinë në qendër të Karakasit (Video)