Ballina Aktualitet Lajme Policia jep detaje të reja për ngjarjen e rëndë në Tetovë (FOTO)

Policia jep detaje të reja për ngjarjen e rëndë në Tetovë (FOTO)

Nga SPB Tetovë japin informacione të reja për 57-vjeçarin i cili u gjend i vd*ekur sot në veturën e tij në Tetovë.

57-vjeçari nga Tetova F.T. është gjetur i vd*ekur në veturën e tij ku ka pasur plagë nga ar*ma e zjar*rit, që është gjetur nga djali i tij në kryqëzimin e rrugës “Kiro Ristovski” dhe “Andrea Sojanoviq”, në Tetovë.

“Është bërë eks*pertizë në vendin e ngjarjes nga pjesëtarët e SPB Tetovë me çka është konstatuar se bëhet fjalë për vetëvr*asje të personit F.T. (57). Vetëvr*asja është konfirmuar edhe nga prok*urori publikë”, njoftojnë nga SPB Tetovë.

Ngjarja është paraqitur në polici në orën 11:00. I ndjeri ka qenë i punësuar në komunën e Tetovës.


@tn.lajmelokale
@tetovanews