E hënë, 20 Shtator, 2021

Komuna Zhelinës merr pjesë në Programin e shpërndarjes së eksperiencave me komunat turke (FOTO)

Must Read

Komuna Zhelinës, e përfaqësuar nga vetë kryetari, bashkarisht me disa kryetarë tjerë të komunave nga Maqedonia Veriore, merr pjesë në Programi e shpërndarjes së eksperiencave me komunat turke, e organizuar Unioni Komunave Botërore të Turqisë, e cila mbahet në Bursa dhe Stamboll të Turqisë.

Në këtë vizitë zyrtare, janë zhvilluar disa takime me kryetarë të disa komunave nga Turqia si: Komuna Osmangazi në Bursa, Komuna Kocaeli në Istanbul, Sekretarin gjeneral të UKBT-së, Komuna Bagxhëlar në Istanbul, Komuna Nilifer, Komuna Bajrampasha, Drejtorinë për menaxhimin dhe trajtimin me qent endacak, Drejtorinë pët menaxhimin me deponitë dhe shumë organizata tjera me ndikim për përmirësimin e kushteve të komunave.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Kosova në situatë të vështirë Covid, rreth 600 pacientë gjenden të shtruar në spital

Shërbimi Spitalor, Klinik e Universitar i Kosovës ka njoftuar se në klinikat Covid-19 të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme,...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img