Ballina Kultura Luljeta Lleshanaku, për poezinë dhe çmimin “Evropian të Lirisë”

Luljeta Lleshanaku, për poezinë dhe çmimin “Evropian të Lirisë”

Poetja Luljeta Lleshanaku, në një intervistë për “ABC” flet për frymën e lirisë që i ka dhuruar shkrimi i poezive si dhe nominimin pas 10 vitesh sërish për çmimin letrar “Poeti Evropian i Lirisë 2022”.

Ky Çmimi synon të nderojë dhe të promovojë fenomenet në poezi që trajtojnë një nga temat më thelbësore për lexuesin bashkëkohor.

Ndiqni videon e plotë: