Sopranoja shqiptare nominohet si këngëtarja e vitit në Gjermani

0
104

Sopranoja shqiptare me famë botërore, Ermonela Jaho është nominuar si këngëtarja e vitit nga OPUS CLASSIC 2021 në Gjermani.

Ajo ka marrë nominime, si këngëtarja e vitit dhe për albumin ‘Anima Rara’.

Në një postim në FB, Jaho falënderon:

“Faleminderit OPUS CLASSIC për përzgjedhjen e CD-së Anima Rara me dy nominime:

1) Këngëtarja e vitit

2) Album vokal solo: Anima Rara”.