Ballina Aktualitet VIDEO: Oxhaku 20 mijë euro i Ramës dhe pamjet e rralla të...

VIDEO: Oxhaku 20 mijë euro i Ramës dhe pamjet e rralla të AFP: Shtëpia ku jetonte Berisha kur ishte si të tjerët

Të gjithë politikanët e 30 viteve të fundit jetojnë shumë më mirë se mesatarja e qytetarit shqiptar. Veçanërisht të pasur janë bërë ata që kanë patur poste të larta drejtuese këto tri dekada.

Shumë nga pasuritë e tyre, si vilat në bregdet apo apartamentet në zona luksoze të Tiranës, janë përballë syve tanë dhe shumica e shqiptarëve i dinë.

Pasuri të tjera dhe llogari të shumta bankare fshihen nëpër parajsat fiskale jashtë Shqipërisë.

Shihni më poshtë videon ku janë përfshirë edhe disa pamje të rralla të agjencisë së lajmeve AFP:

@tn.lajmelokale
@tetovanews